ÅRETS NYÅRSKLÄNNING


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Snacka om att velvetklänningen är årets nyårsklänning. Materialet ger en sådan lyxkänsla och med ett stor halsband till eller hundra små chockers – hehe – så är man ju hemma! Apropå nyår, det börjar bli dags att skaffa roliga planer. Jag kommer hem från Thailand 28 december så jag får fira nyår med mina vänner i år igen – wiii! Vi får hoppas att de har någonting  kul i görningen. 
velvet nyår

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Mode

You might also like

Josephine Qvist - MA NEW BAG Keela - I took a pill in..... Caroline Roxy - The main track of the EP Sponsored - Zalando @ Way out west Caroline Roxy - B-day bash! Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *