1. Jacka HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3. Klocka HÄR / 4. Leggings HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Väska HÄR
(Zalando har 12% rabatt fram till 12/12 med koden ”12DXMASSE”)

Det har ju gått ganska snabbt när det gäller min stil. Från att jag köpt mycket neon och tight till att jag bär relativt mycket svarta oversize-kläder. Min ”lilla-korta-färgglada-tighta-med-heels” har bytts ut mot ”något-långt-asstort-med-leggings-och-feta-skor” – ungefär som kollaget över. Vilket jag älskar men ibland tycker jag det är lite synd. Både för att jag saknar de tighta kläderna som gör min kropp rättvisa (min kropp som jag tycker så himla mycket om) och för att en stor t-shirt och leggings blir väldigt mycket samma. Skitsnyggt – men samma. Jag vet inte var jag vill komma med detta egentligen, för jag tror inte så mycket kommer ändras i hur jag klär mig den närmaste tiden. Men tanken har slagit mig när jag ser mina senaste bilder att jag saknar gamla tider. lite. 
Här är lite exempel på hur jag klädde mig förr:
 

 

 

 

 

ÄH, det slår mig nu att det handlar inte om min ”nya stil”. Det handlar ju för FAN om årstiden. Medan jag kikade på dessa outfits över så hittade jag även nya, de här under, från i somras där färg och form har övertaget. Bra. Då vet vi det. Ses i vår kroppen! Eller i Thailand för sjutton! Ibland är det bra att ventilera. Oftast tappar man bort sig i sitt egna huvud. 
 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Mode, Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *