BURLESQUE PHANTOMS @ BERNS

Min dansgrupp (och bästa tjejkompisar) >Phantoms uppträdde på Berns i söndags. 

Nu har jag hällt upp min andra kopp ljummet kaffe (jag har tredjedel iskall, laktosfri mjölk i) och har precis kikat igenom söndagens dansuppträdande på Berns för 3:e gången. FAN, vad härligt det är när saker sitter. Vi var drömdansare i söndags. Jag är så stolt över oss. Om du också vill se klipp från söndagens Burlesque-dansuppträdande så kan du följa >@Phantomsdancecrew. Pauline kommer säkerligen lägga upp klipp där under dagen! Dessutom är det kul att följa oss anyway så du håller koll på vad vi gör!

Hej så länge! 

Posted in: Dans

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *