RESULTAT EFTER XLASH

Kom till min kanal_HÄR
Kom till fransserumet_HÄR

Hej hej! Nu har jag använd X-lash från Xbeauty.se i drygt 2 månader och i denna video kan ni se resultatet. Det X-lash gör är att förlänga livslängden för ögonfransarna. En ögonfrans lever i regel 5-6 veckor och med detta serum lever de upp till 2 månader vilket ger varje individuell frans mer tid att växa innan den sedan faller av och ersätts av en ny frans.

Som ni kan se i videon över så såg jag resultat redan efter 10 dagars användning. Jag har permanent-böjt mina fransar så böjningen tillkommer inte lika kraftigt som på mig av bara serumet. Men längden är ett mirakel 🙂

Jag är helnöjd!

Före och efter:

I samarbete med >>Xbeauty.se

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *