SPRAYTAN INNAN RESA

Nike top_HÄR

Heeej finisar! Här i Thailand spöregnar det idag. Men det gör mig ingenting. Jag håller fortfarande på att ställa om tiden så jag vilar mer än gärna under ett tak och äter goda grejer. Solstressen är jag inget för. Därför har jag spraytannat mig innan jag åkte hit hos >>@NagelAnna_. När man spraytannar sig inför en resa så sitter det ungefär 4-5 dagar. På den tiden så hinner i alla fall jag bli knallbrun under så övergången när färgen går bort blir näst intill omärkbar. Succé!

Nu ska jag ta med mig morfar och äta färsk frukt under något parasoll. Sedan tar vi nog en oljemassage!

Love L

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *