SPRAYTAN INNAN RESA

Nike top_HÄR

Heeej finisar! Här i Thailand spöregnar det idag. Men det gör mig ingenting. Jag håller fortfarande på att ställa om tiden så jag vilar mer än gärna under ett tak och äter goda grejer. Solstressen är jag inget för. Därför har jag spraytannat mig innan jag åkte hit hos >>@NagelAnna_. När man spraytannar sig inför en resa så sitter det ungefär 4-5 dagar. På den tiden så hinner i alla fall jag bli knallbrun under så övergången när färgen går bort blir näst intill omärkbar. Succé!

Nu ska jag ta med mig morfar och äta färsk frukt under något parasoll. Sedan tar vi nog en oljemassage!

Love L

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *