SPRAYTAN INNAN RESA

Nike top_HÄR

Heeej finisar! Här i Thailand spöregnar det idag. Men det gör mig ingenting. Jag håller fortfarande på att ställa om tiden så jag vilar mer än gärna under ett tak och äter goda grejer. Solstressen är jag inget för. Därför har jag spraytannat mig innan jag åkte hit hos >>@NagelAnna_. När man spraytannar sig inför en resa så sitter det ungefär 4-5 dagar. På den tiden så hinner i alla fall jag bli knallbrun under så övergången när färgen går bort blir näst intill omärkbar. Succé!

Nu ska jag ta med mig morfar och äta färsk frukt under något parasoll. Sedan tar vi nog en oljemassage!

Love L

Posted in: Mode

You might also like

Sandra Lindahl - party Caroline Roxy - Autumn vibes Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - I've got a feeling Hedda Dibinger - district môt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *