GORGEOUS CHOKERS

Hej mina favoriter!

Jag tror ingen av er missat att jag älskar chokers. Här under har ni mina fyra favoriter just nu. Dessutom får ni 20% rabatt om ni anger koden ”lisaa20” när ni handlar (gäller hela december)! Sjävklart kan ni även handla andra snygga grejer hos >>NA-KD och använda rabattkoden då den gäller på allt till ordinarie pris. Happy shopping.

Choker 1_HERE

Choker 2_HERE

Choker 3_HERE

Choker 4_HERE

Ange ”lisaa20” så får du 20% rabatt i hela december! Love L <3

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *