2017 är här och det blir för mig, precis som för de flesta andra, tydligt att livet går framåt.

Jag är en tjej som ser oerhört positivt på förändring och försöker utveckla mig hela tiden för att bli bättre. När jag ser tillbaka på året så är jag extremt stolt över mig. Jag har slagit många rekord, tagit priser och mina medier har växt enormt. Men det har varit för stressigt och min riktning har inte varit tydlig. Jag älskar att arbeta och gör det från morgon till kväll men det måste kännas lustfyllt annars är det inte värt det.

Därför satte jag mig igår ner i soffan med Mike och diskuterade fram ett mer hållbart koncept i mina medier. För att kvalitén ska hållas, ni ska känna er tillfredsställda och jag ska känna mig lugn och nöjd.

ÄNDRINGAR I BLOGGEN:

  • Från Livsstilsblogg till Modeblogg.
    Mindre ”detta gjorde jag idag” och mer tips, bilder och mode. Att nischa mina medier känns jätteviktigt för att jag ska slippa sväva iväg. Jag behöver lugn! Mer av min dag och personlighet får ni självklart på Snapchat: @ANCKARMAN

 

  • Färre kategorier och därav mindre spretigt syfte. De gamla kategorierna ligger självklart kvar men det kommer här en ny pelare som heter ”2017” och där under kommer ”Trender- & Stylingtips”, ”Ur min  garderob”, ”Outfits”, ”Skönhet” och ”Inspiration” ligga.

TIPS & TRENDS:
Ni som sett mina >Lär dig trenderna på min Youtube vet vad detta handlar om. Det kan vara allt från hur du kan använda nätstrumpbyxor på olika sätt, hur du klipper av en hoodie eller var du hittar de billigaste guldringarna.

MY STUFF:
Här kommer jag posta gammalt och nytt ur min garderob. Allt från smycken till nya stretchjeans!

OUTFITS: 
Det här kan ni vid det här laget. Hela outfits. Fotat ute med systemkamera eller hemma i min badrumsspegel med mobilen. Whatever – bara ni ser vad jag har på mig och förhoppningsvis får lite inspiration!

BEAUTY:
Smink, hud, hår.

INSPIRATION: 
Att jobba med att inspirera kräver att man själv inspireras. Därför vill jag gärna dela med mig av vad som inspirerar mig. Det kan vara en musikvideo, ett kollage med bilder eller ett citat. Eller allt på samma gång.

 

Livet ska vara härligt

Posted in: 2017

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Studio vibes Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *