OUTFIT #7

Topp_Missguided Levis shorts_Madlady Earrings_Madlady Shoes_Nike

Nu börjar jag längta efter bruna ben och kisande ögon. Thailand bjöd mest på regn och allt för ofta längtar jag dessutom hem när jag är utomlands. Hem till tryggheten och lugnet. Nästa resa blir i februari – till Miami med Mike. Sist jag var i USA blev jag helt sålt. Så förhoppningsvis blir det lika nice som jag tänker mig! Åtminstone efter 2-3 dagar när jag landat psykiskt!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - hair thoughts Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *