SOFA HEAVEN

Att ha en snygg soffa mitt i vardagsrummet är ju så himla viktigt för en mysig känsla. Det är där du ska känna dig avslappnad och nöjd. Jag är supernöjd med >våran gråa soffa som vi kört på Chili. Men jag såg även att de har REA nu på massor av snygga soffor och tillbehör. Kom till REAN för soffor >HÄR. Vi har ju som sagt redan en fet soffa hemma men jag är riktigt sugen på någon sån där ”sittpuff”. Här under har jag listat mina 5 favvos!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Posted in: Inredning

You might also like

Keela - En hjärnskakning och influensa senare... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - hair thoughts Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *