JAG SKA TA KÖRKORT!

Yes, jag har bestämt mig. Jag ska ta körkort.

För 8år sedan. När jag var 19år bestämde jag mig för att ta körkort. Jag åkte med en killkompis på en intensivkurs. Jag tror det var i Sala. Vi bodde i en skrubb i 10-dagar, körde flera lektioner om dagen och gjorde teoriprov på löpande band. Jag var som i en dimma. När jag tänker tillbaka på det nu så är det bara ångest. Och som du redan räknat ut så tog jag inte körkort. Jag åkte hem. Min körkortslärargubbe kallade mig för ”lilla gumman” och tvingade mig att ”lära mig hålla i ratten” i 45min och 450kr. Ja, idiot.

Men nu, efter 8år, kom det plötsligt till mig. Motivationen! Äntligen. Körkort har varit kopplat till ångest och misslyckande för mig. Men jag ska ändra på det nu. Jag är redo!

Jag ska köra med >Nybrons trafikskola i Uppsala. Med en kvinna som heter Lill! Förstå hur underbart! Fortsättning följer.

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Caroline Roxy - Spring feelings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *