Att komma hem igår var mer än fantastiskt. Varför? Jo, för att jag och Mike tog beslutet att testa >hemstäd från Städarna i Uppsala. Efter en heldag på stan med jobb och nöje så kom jag alltså hem till ett skinande hem. Och då menar jag verkligen skinande. Wow! – var känslan. Sådan lättnad.

Såhär är det: Jag är en hejare på att städa. Alltså städa undan. Plocka. feja, pyssla, möblera om. Men! Att torka hörn i badrum, svabba golvet under diskbänken, dammsuga soffan och krångla bakom garderober är inte min grej. Jag gör det inte! Så därför- tusen tack Lollo med crew på Städarna i Uppsala som gjorde min eftermiddag igår. Tack för tiden ni spar mig. Värt varenda krona!

Före och efter på ett hörn i badrummet: 

Alltså titta vad allt skiner i vårt kök!! Jag ställde mig och lagade matlådor direkt för jag fick sådan inspiration.

Badrummet skiner som en nyuppackad diamantring. Yes! Vi ses nästa månad igen mina nya hjältar!

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Hedda Dibinger - district môt Josephine Qvist - MIN FÖRMIDDAG Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Contact Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *