LOVE @ RADISSON BLU

Hej mina stjärnor! Jag och Mike har checkat in på >Radisson BLU i Uppsala för att fira kärleken. Det är tredje året i rad vi spenderar natten på hotellet med Uppsalas bästa utsikt. Vi har balkong runt hela rummet och ligger just i detta nu och njuter av solnedgången som fyller rummet med ett magiskt sken.

Om två timmar har vi bord på hotellets restaurang. Först hade jag tänkt att sova någon timme. Bara för att jag är ledig och kan. Det är lyx! / Love L

Posted in: Resor

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *