BALKONGKOJA

Vi har ju köpt lägenhet, jag och Mike. Vår stjärna håller på att byggas just i detta nu och inflytt är i mitten av 2018. Det är en trea med balkong åt ena håller och en liten terass åt andra hållet. Det jag längtar efter absolut mest med den nya lägenheten är badkar (vi har redan köpt ett sittbadkar med guldtassar som jag kommer sitta i mer än i vardagsrumssoffan) och att få balkong. Förstå att få inreda med blommor och utemöbler. Dröm!

Vi kommer bo längst upp och därför kommer vi även få grilla på balkongen (eller?). Vi ska ha vänner över varje helg (och vardag) för rödvinsmys och babbel bland färgglada kuddar och växter till ljuv musik. Någonting sådant här tänker jag mig (fast med mer personlig touch):

hittade massor av >utemöbler på Trademax som jag verkligen tror skulle vara en bra stomme för balkongmyset. Längtar tills vi ska börja pilla med det! Åh!!

i samarbete med Trademax

 

Posted in: Inredning

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Paulina Danielsson - AH CLINIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *