#INFLUACTLAUNCH

Jag har fått nytt jobb! Jag förstår att det är snurrigt för er vad exakt jag jobbar med eftersom jag är frilansarbetare. Men nu har jag fått ett ”fast” jobb på 50% som operativ chef på ett bolag som heter >Influact. Det ska bli spännande att styra ett företagsskepp mot succé. Just nu är det väldigt stressigt och mycket press eftersom allt är nytt. Men snart kommer det kännas bättre – det vet jag.

För någon vecka sedan anordnade vi en lansering för tjänsten. Jag var lite orolig att ingen skulle komma (vilket är vanligt när man har ordnat egna tillställningar) men efter 10min gick det nästan inte att gå i lokalen. Jag är så förbannat stolt över att vi lyckades så bra och att så många viktiga namn gled in på röda mattan. Ni är bäst! Tack!

Influact är en tjänst som gör det lättare för influencers att få välbetalda samarbeten och lättare för företag att hitta rätt bland sociala medier. 

Posted in: Events

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR BRA DAG BYGISELA - IDAG: EL MASNOU Keela - I took a pill in..... Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Zalando @ Way out west Keela - Everyday cravings.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *