SOUTH BEACH, MIAMI

Vi har det helt fantastiskt. Miami är utan tvekan det bästa resmål jag varit på. Dessa första timmar vi varit här har varit så nästan obeskrivligt magiska. Första kvällen, alltså i förrgår, var vi inne på Adidas flagship store och skulle kolla in ett par nya sneakers. Då blir Mike vän med någon store manager (såklart) som bjuder in oss till ett Ultra boost X-event, samma kväll, högst upp i ett sinnessjukt parkeringshus mitt i Miami. När vi kom in gick vi först med öppna munnar och bara sög in allt. Där var hela Miamis grädda. Alla yeezys var representerade i alla färger på gästerna som stod och gungade med varsin drink i handen. Jag ville fota alla så ni skulle förstå – men istället ställde jag mig hand i hand med Mike och sög in den fantastiska vyn över skyskrapor, kvällens ljumna brisen, Dj’ns-brudens tuuunga låtval och alla utflippade outfits på de dyngsnygga gästerna. Alltså jag kan inte beskriva, det går liksom inte. Och där var vi – mitt i. Aldrig i mitt liv har jag haft ett sådan nu-är-vi-där-det-händer-feeling. Och då har jag varit med om en del 😉

Love L

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *