BEAUTY #7

Jag har nu testat >Yves Rocher rengöring och ansiktskräm i över en månad. Jag var på ett event där jag fick testa min hudtyp och fick utifrån det produkter hemskickat till mig för att testa. Enligt hudtestet så har jag torr och näringsfattig hy. Därför fick jag hem en kraftig kräm med mycket fukt och näring (make sense – hehe). Idag visar jag er min hudvårdsrutin på Insta Story och under här kan ni se produkterna jag använder!

  1. Rengöringsgel i hela ansiktet. Jag blandar med lite vatten för  att få upp ett lödder. Rengöringen öppnar porerna och rengör dem. Skölj sedan av allt med vatten.
  2. Ansiktsvatten. Appliceras med en bomulls-pad i hela ansiktet och lämnas sedan (sköljs alltså inte av). Ansiktsvattnet stänger porerna och förbereder huden inför ansiktskrämen/fukten.
  3. Ansiktskräm. Appliceras i hela ansiktet för att återfukta din fina hud.

Köp hela kittet >HÄR

Posted in: BEAUTY

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN
  • Emma

    Hej Lisa!
    Jag har väldigt länge undrat över hur du fått så vita tänder och om du har blekt dom, samt vart har du gjort det isåfalll? Kram fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *