OUTFIT #28

Förra veckan visade jag er min nya killklocka från >Lucas Lexon. Visst är den fet?!

Get the watch HERE 
(you get 20% off with the code ”LICES20”)

Armbandet är av något mjukt metallmaterial och spänns fast med en smidig magnet. Klockan är alltså extremt enkel att ta på och av, vilket jag verkligen uppskattar. Dessutom kan jag inte säga tillräckligt många gånger hur mycket jag älskar stora klockor – eller ja, stora accessoarer i övrigt! Grejerna ska skrika ”back off, I’m the boss” annars får det va! Det är ni värda tjejer! Köp! Puss! 

Posted in: OUTFITS

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - SUMMERBURST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *