OUTFIT #28

Förra veckan visade jag er min nya killklocka från >Lucas Lexon. Visst är den fet?!

Get the watch HERE 
(you get 20% off with the code ”LICES20”)

Armbandet är av något mjukt metallmaterial och spänns fast med en smidig magnet. Klockan är alltså extremt enkel att ta på och av, vilket jag verkligen uppskattar. Dessutom kan jag inte säga tillräckligt många gånger hur mycket jag älskar stora klockor – eller ja, stora accessoarer i övrigt! Grejerna ska skrika ”back off, I’m the boss” annars får det va! Det är ni värda tjejer! Köp! Puss! 

Posted in: OUTFITS

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Paulina Danielsson - Dagens look. Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *