MY STUFF #2

i samarbete med:

Under lunchen idag så hämtade jag ut ett spännande paket från >OWODON. Paketet innehöll 3 smycken. En roséring, ett guldarmband och ett guldhansband. Alltså hörrni, allt är så förbannat lyxigt! Lyxarnas lyx. Jag ramlade typ ur soffan när jag öppnade förpackningarna, hehe. Fick riktig LV-känsla.

necklace_HERE bracelet_HERE ring_HERE 

och som om inte dessa fantastiska smycken vore nog med lycka så såg jag nyss på deras >Instagram att mina Top Model kompisar Feben och Michael är modeller för accessoarerna. Hur lovely??!

Owodons >FACEBOOK

Posted in: MY STUFF

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Keela - Outfits. Keela - Rockbjörnen Sponsored - Zalando @ Way out west Josephine Qvist - KÖPA EN TILL HUND?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *