MY STUFF #2

i samarbete med:

Under lunchen idag så hämtade jag ut ett spännande paket från >OWODON. Paketet innehöll 3 smycken. En roséring, ett guldarmband och ett guldhansband. Alltså hörrni, allt är så förbannat lyxigt! Lyxarnas lyx. Jag ramlade typ ur soffan när jag öppnade förpackningarna, hehe. Fick riktig LV-känsla.

necklace_HERE bracelet_HERE ring_HERE 

och som om inte dessa fantastiska smycken vore nog med lycka så såg jag nyss på deras >Instagram att mina Top Model kompisar Feben och Michael är modeller för accessoarerna. Hur lovely??!

Owodons >FACEBOOK

Posted in: MY STUFF

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *