OUTFIT #30

Iphone case_Ideal of sweden (20% off with ”LICES”)
skirt_Na-KD jacket_Na-KD choker_Na-KD

Såg ni mig på >Ideal of swedens Insta story häromdagen? Jag hostade deras event genom deras Instagram story trots att jag var på plats. Så himla smart grej att kunna vara någon slags konferencier online så folk på eventet och hemma i sofforna, kunde se det när de hade tid och lust.
Eventet var en launch för deras nya >vårkollektion – kika gärna in den om ni är sugna på ett nytt, fräscht vårskal!

Just nu har ni 20% rabatt vid ett helt köp hos Ideal of Sweden med koden: LICES

Posted in: OUTFITS

You might also like

Caroline Roxy - The lock up Tokyo Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - HUR NICE IS THIS Caroline Roxy - Westcoast summer days We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *