OUTFIT #31

dope top (size L)_HERE

Hello mina sötnosar. Visst är min nya tröja AMAZING? Dope af om ni frågar mig. Dessutom är det text över hela ryggen som ni ser om ni klickar på länken. Älskar att vara snygg från alla vinklar 😉

Jag sitter på mitt nya jobb som operativ chef på >Influact.com. Det är en tjänst som sammankopplar företag och influencers på ett proffsigt och automatiserat sätt. Det är mycket i början och jag är minst sagt i en uppstarts fas som tar mycket energi. Därför är jag lite tung i kroppen – men peppad på framtiden!

Love L

Posted in: OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *