HELLLUUURRR.. lite piggare nu iaf. Sorry för bortkopplingen men har inte mått stjärnglans direkt 😉

Hörrni! Imorgon 14-17 kan ni träffa mig på Fyrishovs UF-mässa. Det är gratis inträde och jag kommer dessutom sälja kläder och andra prylar på plats. Kom och fynda vårplagg och mys med mig! Dessutom kommer det vara hundratals UF-företag som ställer ut sina fantastiska tjänster och produkter. Blir en helfet dag!

Just nu har du chansen att vinna ett valfritt plagg från mina second hand-grejer. Deltar gör du >HÄR!

Love L

 

Posted in: Personligt

You might also like

BYGISELA - GET TO KNOW ME: BYGISELA - DARLING IM HOME Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - The sick baby = jag Caroline Roxy - Westcoast summer days Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *