HELLLUUURRR.. lite piggare nu iaf. Sorry för bortkopplingen men har inte mått stjärnglans direkt 😉

Hörrni! Imorgon 14-17 kan ni träffa mig på Fyrishovs UF-mässa. Det är gratis inträde och jag kommer dessutom sälja kläder och andra prylar på plats. Kom och fynda vårplagg och mys med mig! Dessutom kommer det vara hundratals UF-företag som ställer ut sina fantastiska tjänster och produkter. Blir en helfet dag!

Just nu har du chansen att vinna ett valfritt plagg från mina second hand-grejer. Deltar gör du >HÄR!

Love L

 

Posted in: Personligt

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - U-Bahn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *