OUTFIT #33

top HERE pants HERE 

Alltså kolla liksom. Där står jag. I solnedgången i Miami och väljer bild att posta på Instagram. De där milda kvällarna, de är ju för sjutton oslagbara!! Det doftar mat från grillen och någon båt brummar förbi i hamnen. Mmmm Miami var helt jädra amazing.

Men jag är inte bitter för på fredag åker jag, >Robin och >Mike till Paris! Vi ska spela in två reklamfilmer och fota massor – och njuta såklart – av försommaren i en av Europas vackraste städer. Mums!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - The Killers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *