OUTFIT #33

top HERE pants HERE 

Alltså kolla liksom. Där står jag. I solnedgången i Miami och väljer bild att posta på Instagram. De där milda kvällarna, de är ju för sjutton oslagbara!! Det doftar mat från grillen och någon båt brummar förbi i hamnen. Mmmm Miami var helt jädra amazing.

Men jag är inte bitter för på fredag åker jag, >Robin och >Mike till Paris! Vi ska spela in två reklamfilmer och fota massor – och njuta såklart – av försommaren i en av Europas vackraste städer. Mums!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Paulina Danielsson - Hjärnskakning Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *