BEAUTY #10

HAIR_BRAID & BLOW DRESS_MADLADY JACKET_ASOS
NECKLACE_EBAY SHOES_LUXETOKILL

Igår gick jag förbi >Braid and Blow på centralen i Stockholm och tvättade, fönade och stylade mitt hår. Braid and Blow är en blow out bar. De hjälper till med otroliga flätade frisyrer, stylar hollywoodlockar etc. De kan allt. Och det är så självklart – när man väl satt sig i stolen, betalt sina 290kr och är celebrity-snygg i håret tills nästa gång man tvättar håret – att detta borde man ju alltid göra. Alla borde fixa styla sitt hår för arbetsveckan (om det får denne att må bra såklart). Inte bara till fest! Utan för att älska varenda jädra vardag som finns!

Att ha skönhet som intresse är ingenting fult. Njut av det tjejer. Var stolta! Killar lägger pengar på TV-spel, flygande kameror och annat tjafs. Vi vill lägga pengar på naglar, fransar och perfekt hår. Take it or leave it guys, allvarligt.

Jag ska unna mig detta oftare! För fy sjutton vad bra jag mår när håret är flawless. Det är liksom sista touchen efter perfekt smink och en fet outfit. GOALS!

Posted in: BEAUTY

You might also like

Josephine Qvist - SNABB UPDATE Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *