OUTFIT #36

jacket HERE t-shirt (similar) HERE jeans HERE (self distressed)
sneakers HERE cap (similar) HERE  earrings HERE

Parisresan var FANTASTISK på alla sätt. Vi blandade jobb med supergod mat och massor av shopping. Paris är utan tvekan den bästa second hand staden jag varit i men även fullproppad med street wear. Jag köpte skorna och kepsen på bilderna första halvtimmen efter vi klev ut från hotellet. Jag köpte båda för 90 euro – FÖRSTÅ min glädje.

Posted in: OUTFITS

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - My home in Berlin Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *