LOOK BOOK #3

För några veckor sedan sms:ade >Annica Englund mig och frågade om jag kunde hjälpa henne med hennes stil. Hon hittar inte rätt och vill vara mer street-chic – som jag. Självklart gumman, var mitt svar och här är resultatet:


ANNICAS KANAL >>HÄR

LOOK 1
T-SHIRT >HERE BRALETTE >HERE CHOKER >HERE BOMBER >HERE SKIRT >HERE

LOOK 2
DRESS >HERE JACKET >HERE BRACELET >HERE HOODIE >HERE

LOOK3
DRESS >HERE BODY >HERE JACKET >HERE CHOKER >HERE FISHNET >HERE

LOOK 4
FIGHTER SET >HERE JACKET >HERE

 

 

 

Posted in: LOOK BOOK, OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *