LOOK BOOK #3

För några veckor sedan sms:ade >Annica Englund mig och frågade om jag kunde hjälpa henne med hennes stil. Hon hittar inte rätt och vill vara mer street-chic – som jag. Självklart gumman, var mitt svar och här är resultatet:


ANNICAS KANAL >>HÄR

LOOK 1
T-SHIRT >HERE BRALETTE >HERE CHOKER >HERE BOMBER >HERE SKIRT >HERE

LOOK 2
DRESS >HERE JACKET >HERE BRACELET >HERE HOODIE >HERE

LOOK3
DRESS >HERE BODY >HERE JACKET >HERE CHOKER >HERE FISHNET >HERE

LOOK 4
FIGHTER SET >HERE JACKET >HERE

 

 

 

Posted in: LOOK BOOK, OUTFITS

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - WHAT'S UP?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *