LOOK BOOK #4

When I was in Paris last time I did some fun work for >Uropenn.se. Me and >Michael recorded a TV-commercial and also a look book for my youtube channel (cuz I know you love them;). You find all the accessories in this look book at >Uropenn.se.
In this video you will see 2 outfits that’s perfect for a spring weekend. Enjoy!! and don’t forget to subscribe HERE, babes.


TRENCH COAT HERE (20% off with ”lisaa20”)
TOP HERE
SKIRT HERE
SHOES HERE
SMALL EARRINGS HERE
BIG EARRINGS HERE
CHOKER HERE
RINGS HERE
BRACELETS HERE
WATCH HERE
SUNGLASSES HERE


TOP FROM BIKBOK (NOT AVAILABLE)
PANTS HERE (20% off with ”lisaa20”)
SHOES HERE (20% off with ”lisaa20”)
JACKET HERE
CHOKER HERE
WATCH & BRACELET HERE
RINGS HERE
EARRINGS HERE

VISUALS & EDIT >> MICHAEL BERGLUND

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: LOOK BOOK

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW
 • Lussan

  Så fruktansvärt osmakligt! Att inte nämna de fruktansvärda som hände i Stockholm. Att Du snapade den dagen att du inte visste va Du skulle hitta på och din kompis ville ha öl? På riktigt! Folk har förlorat någon dom älskar,en familjemedlem, ett barn, en mamma ? Å sen ha mage att skrika i telefon under en tyst minut. Usch så osmakligt och respektlöst..

  • wro_admin

   Lisa: Hej Lussan. Jag respekterar din åsikt. För oss som var i centrala Stockholm när detta hände så var det dock inte samma för er som satt hemma och tittade på TV. Polisen skrek ”terror” i megafoner och vi fick veta att vi absolut inte fick gå ut på gatorna, vilket vi ändå gjorde för att få komma hem till Uppsala. Att vara mitt i en sådan här situation är ingenting normalt och vi försökte i bästa mån att leva på som vanligt för att inte bli för rädda och kunna ta oss hem. För mig är humor och glädje det sista som lämnar. Jag var själv med i Tsunamin för drygt 10år sedan och höll på att mista hela min familj. Även då var skratten och skojen närvarande mitt i tragedin. Vi sköter det alla på olika sätt.

   Angående att jag pratade högt under den tysta minuten i telefonen så har jag bett om ursäkt för detta på min Snapchat och gick hem och la mig för jag skämdes så mycket efter. Jag hade ingen aning om att det skulle vara och klampade in med lurar på Stora Torget utan att vara uppmärksam. Jag håller med dig där – osmakligt och respektlöst.

   KRAM!

 • Johanna

  Gud vilken bra reklamfilm!! Måste köpa klockor

 • E

  Hej!
  Jag undrar ifall du blekt tänderna någon gång? vart isåfall och vad kostade det? Sen ifall du skulle kunna göra en video på olika frisyrer du har? Ha det fint,kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *