JAG BER OM URSÄKT

Hello my darlings. Jag vill börja med att be om ursäkt för er som sett/hört mig prata under den tysta minuten igår. Jag hade inte koll på tiden och var inne i ett jobbsamtal i lurar när jag traskade in på Stora torget. Det var respektlöst och osmakligt – verkligen. Jag gick hem och la mig under täcket efteråt för jag skämdes så mycket.

Nog om det. Jag är i värsta jobbsnurran just nu. Är inbokad till flera inspelningar och fotograferingar vilket är superkul men stressigt. Redan imorgon åker jag till Schweiz med Universal Music för att spela in en musikvideo som släpps i stulet på april och direkt därifrån flyger jag till Stockholm för att spela in en stil-video med G-star. Full rulle. Minst sagt.

Jag tycker mycket om er.

Puss!

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Igår. Paulina Danielsson - AH CLINIC Caroline Roxy - SUMMERBURST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *