TIPS & TRENDS #54

Hej godingar. Jag får massor av frågor kring var jag shoppar second hand så nu tänkte jag lista mina 4 online-favoriter.
Att handla second hand är både spännande och nice för plånkan. Självklart är det härligast att gå runt och pilla i fysiska vintagebutiker men detta är nästan lika bra 🙂 Dessutom kan du ligga och dricka kaffe i soffan samtidigt!


 1. Wilhelmina Vintage >>Wilhelminavintage.se
  Här hittar du en hel del lyxiga väskor och smycken. LV är överrepresenterat och det är här jag har köpt både mina Chanel solglasögon, weekend bag och ryggsäck från LV.


 2. Frankie Collective >>Frankiecollective.com
  Frankie är en Amerikansk sida med mycket sportmode. Här kan du hitta schyssta Nike-jackor och Tommy Hilfiger toppar till toppenpriser! Det finns även en hel del speciella LV-, Versace och Gucciplagg som är omgjorda av butiken, så kallade reworks.


 3. Delicate Vintage >>Delicatevintage.se
  Delicate är en Svensk sajt med en hel del feta grejer! Här är Chanel överrepresenterat och även om det är extremt mycket billigare än i butik så är det höga priser. Skulle jag någon gång vilka köpa en Chanel-väska så skulle jag definitivt passa på att göra det på denna sida! 


 4. Beyond Retro >>Beyondretro.com
  Detta är definitivt min favoritbutik när det kommer till second hand. Jag har aldrig handlat någonting online men däremot en hel del både i Stockholm- och Götebors-butikerna. Här finns det en salig blandning av märken, glitter och feta college-jackor.


  Hoppar ni hittade lite ny inspiration bland mina favorit second hand butiker. 
  // Love L

Posted in: TIPS & TRENDS

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *