OUTFIT #39

NECKLACE HERE TOP HERE LEGGINGS HERE 
(20% off with code ”lisaa20” on the set)

Heey finisar! Jag måste bara visa er detta set! Det är samma Calvin set som jag visade i inlägget under om hur du shoppar på Ebay. Det är alltså inte ett vanligt set med trosor och top utan det är ett par leggings och de är heeelt underbara. Midjan är lagom hög och materialet magiskt. Detta set och en college-jacka och kritvita sneakers i sommar – ja ni fattar ju själva.

Posted in: OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *