TIPS & TRENDS #56

1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE

Studenten är ju livets dag. Lätt en av de häftigaste upplevelser jag varit med om. Jag hade typ världens fulaste studentklänning och smink. Jag ångrar mig inte, för jag håller inte på med sådant onödigt. Men däremot hade jag gjort annorlunda om jag gjort om det idag. Jag hade lagt pengar på en cool klänning och definitivt en make up artist (holka at me om du vill boka in tid hos mig). Här över har jag länkat mina 4 favoriter som jag sprungit över på nätet senaste dagarna. Thank me later <3

ETT TIPS! Satsa på dagen på studenten, ej kvällen. När solen lyser i dina ögon medan du dansar till ljuv musik på flaket – då är höjdpunkten. Festa på en nattklubb kan du göra varje fredag och lördag resten av livet.

Hahaha, här har ni mig på studenten 2008:

 

 

Posted in: TIPS & TRENDS

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW
  • hannah

    Hej Lisa!
    Jag ska ta studenten och vill gärna ha en byxdress, helst jumpsuit dock, men hittar inga bra alls, känns som jag letat överallt men hittar inget direkt, har du tips på hemsidor?? Jag avgudar din stil och det känns som du alltid hittar det allra snyggaste kläderna hela tiden!! Men jag känner mig lost och framförallt stressad.. Tacksam för tips 😀
    kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *