I förrgår åkte jag och Mike (som filmade för crew’et) med ett gäng andra influensers till Göteborg på ett jobb för Håkan Hellströms skivbolag. Vi fick chansen att se Håkan Hellströms nya museum som öppnar på Liseberg i år. Jag var mest hype över att få gå in på nöjesfältet när karusellerna sov (hur nice är det att vara på platser när det är stängt?!) men museumet var även det fantastiskt!

Jag är inget tvättäkta Håkan-fan men trots det fick jag rysningar på armarna under attraktionen några gånger. Det var konsert, videomaterial, gamla brev och foton och andra upplevelser om vartannat. Jag kan tänka mig att det vore typ det bästa jag gjort om han var min stora idol. Så om du är en Håkan-tjej eller Håkan-kille så finns det inget annat alternativ än att åka dit i sommar 😉

Bland annat fanns det en helt fantastisk Photo Booth där man kunde ta kort med Håkan. Goals!

Det fanns en hel vägg med refuseringsbrev från olika skivbolag. Pay back is a bitch 😉

Hittar du Håkan?

Hela museumet kändes väldigt personligt och slarvigt på ett supercharmigt sätt.

Gamla kalendrar och brev fanns uppradat för fansen att läsa i timtal. Känslan var verkligen att man kan komma tillbaka flera gånger och alltid hitta någonting nytt!

>Erik & >>Andreas posar framför Håkans minnesvägg.

Min outfit! Jackan är Alpha Industries som jag själv tryckt Nike-loggor på och t-shirten är köpt på E-bay <3


Tack Håkan och Liseberg för en oförglömlig upplevelse! 

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Paulina Danielsson - Brun utan sol Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *