MY STUFF #5

WATCH>>HERE

Nej, ni ser inte i syne. Jag har silver på mig – hehe. Detta är bilder från imorse när jag var ute och hämtade posten, därav den enastående outfiten och en trevlig morgon-cola som jag dricker utan dåligt samvete för jag är vuxen och får göra whatever (bästa känslan).

I vilket fall. Vill du också ha en sådan här amazing, lyxig klocka med mesh armband från >>Lars Wivallius (jag har guld också, den är galen) så kan du nu köpa den för 20% rabatt med koden ”LICES”. Happy shopping mina trendgalningar.

Love L

Posted in: MY STUFF

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *