TIPS & TRENDS #60

Hej Lisa!
Jag ska ta studenten och vill gärna ha en byxdress, helst jumpsuit dock, men hittar inga bra alls, känns som jag letat överallt men hittar inget direkt, har du tips på hemsidor?? Jag avgudar din stil och det känns som du alltid hittar det allra snyggaste kläderna hela tiden!! Men jag känner mig lost och framförallt stressad.. Tacksam för tips 😀
kraaam Hannah

Svar: Heej Hannah! Tack för dina fina ord. Självklart kan jag hjälpa dig med det. Madlady har massor av vita jumpsuits. Klicka HÄR så kommer du till allihop <3

Posted in: TIPS & TRENDS

You might also like

Sandra Lindahl - Fyller läpparna Paulina Danielsson - Mitt örhänge? Sponsored - Hannalicious @ NAKD We Are One - 10 Snabba frågor med Lices Sponsored - Digital Queen We Are One - Sommarens solglasögon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *