THAT PERFECT JEANS DRESS


DRESS HERE BAG HERE GLASSES HERE

Känner ni igen klänningen från min Snapchat? Jag dog för  den när jag öppnade paketet tidigare i veckan. Herregud, vilken snygg design!!

Fotograferingarna går om varandra här nere.  Vi börjar tidigt och slutar sent. Det är utmattande och svinkul. Det känns även som att Hunkemöller är nöjda med min prestation so far så det känns superbra!!

Nu är min rast slut! Dags för festival-shoot i Gamla Stan! Puss!

Posted in: OUTFITS, Resor

You might also like

Sponsored - Digital Queen Caroline Roxy - Caroline Roxy X Björn Borg X Catamaran sailing Paow - Iam back. Sponsored - Hannalicious @ NAKD Paulina Danielsson - Mitt örhänge? Caroline Roxy - Runyon canyon hike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *