VIENNA AIRPORT

Hej mina sockerbönor. Som ni sett så har jag slopat dessa kategorier ”TIPS & TRENDS #23” and whatever. Jag orkar inte hålla i regler under en längre tid och det bromsar dessutom min kreativitet, så då byter jag spår. Jag ogillar starkt när min kreativitet svalnar. Så, för nu så är den mer personliga och ostrukturerade Lisa tillbaka. Jag tycker om henne.

Just nu sitter jag på Viennas flygplats. Jag har lärt mig idag att det ligger i Österrike. Nej, geografi var inte mitt favoritämne i skolan. Det är en mellanlandning från Dubrovnik mot Stockholm efter veckans modelljobb för Hunkemöller.

Jag har beställt in ett glas tungt, rött vin och en Tom Kah Gai-soppa. Min favvosoppa of all times. Jag skrattade när jag läste att den fanns i menyn för det var så sjukt otippat. Jag uttalade det perfekt på Thailändska när jag beställde, såklart. Men inte bara det får mig att känna livet i mig just nu. Även att sitta här uppkopplad i myllret, smutta på det smakrika vinet, vänta in den heta kokossoppan medan jag redigerar en ny youtube-video får mig nästan adrenalinfylld. Fa-an, vad jag uppskattar att vara på vift. Nästan lika mycket som att vara hemma i tryggheten (och det gillar jag vääääldigt mycket). Även er gillar jag. Tjing-tjong, ses på youtube! <3

Posted in: Personligt, Resor

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - En dag på grönan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *