BACK IN SWEDEN

Heeey! Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen. Hade en riktig mysdag med god mat, tupplur, kompishäng och TV igår. Det behövdes kan jag säga. Kände mig typ helt bakfull efter resan för det varit så intensivt och alldeles för lite sömn.
Jag delade rum med söta och drivna >>Lynn från Holland. Vi pratade framtid, feminism och karriär hela nätterna under vår tid i Kroatien och gick upp supertidigt för jobb så sömn har det varit snålt med.

Nu har jag precis packat för ett dygn i Stockholm. Mike fyllde nämligen år när jag var borta med Hunkemöller så nu har jag bokat hotellrum på >Amaranten och Helikoptertur med >GreatDays och lite annat spännande.
Följ oss på min Insta Story och Snapchat (@ANCKARMAN) så får ni se 😉

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Paulina Danielsson - Brun utan sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *