MIKES FÖDELSEDAGSHELG

Wow, vilken söndag jag och Mike hade igår! Jag hade bokat hotell, helikopter och köpt en drone. Ett recept på ”den bästa födelsedagen någonsin” enligt Mike. Det är så himla härligt att göra någon glad!!

Jag bokade helikopterturen genom >>GreatDays som flyger från Bromma. Vi flög över Grönalund bland annat. Sååå himla vackert och häftigt att se uppifrån!! Wow, alltså. Jag var faktiskt väldigt nervös innan. För höjden. Men så fort vi kom upp några hundra meter fattade inte min hjärna avståndet längre och jag slappnade av. Rekommenderas STARKT!!

 

Sedan tog vi in på >>hotell Amaranten. Clarions pärla på Kungsholmen. Perfekt läge. Nära centralen och stan.

Jag började med att korka upp en flaska rött och Mike pillade med dronen han fick av mig. Sedan beställde vi room service och slötittade på TV.

Jag slappnar aldrig av så bra som på hotell. Inga måsten. Ingen städning. Bara mys och lugn. Jag lyckades till och med stänga av mobilen efter lite rensning i mailkorgen (goals).

Imorse åt vi en fantastisk frukost på >>Kitchen and Table (de hade liksom glutenfria pannkakor!!!) innan jag tog en uber till Loppi för sminkjobb vid 11.

Mår som en kung. Förutom brutal mensvärk. Puss på er!!

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *