Heeej mina finisar!!!! Igår och idag har jag jobbat som en gaaalning med massor av nya, spännande projekt. Igår fotade jag med >>Melodi för >>DesignersofScandinavias nya hemsida som ska lanseras snart. Jag skötte styling, hår och make. Jag fick dessutom äran att jobba med min syster och mamma som modellkollegor och Mike som foto-assistent. Förstå drömmen att jobba med sina bästa 🙂

Idag var jag i Stockholm från tidig morgon till sen kväll och hjälpte butiken med inköp på bland annat HOPE, SAND och Baumundpferdgarden. Jättemycket men jättekul. Nu måste jag sova. Puss.

Superlyxfrappe från mina favoriter på Sandys i Uppsala <3

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Hannalicious @ NAKD We Are One - 10 Snabba frågor med Lices BYGISELA - BREDABLICK By Gisela - MISTER FRENCH & QUEENS Paow - Iam back. Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *