T-SHIRT – MADLADY X LISA ANCKARMAN

YEEEY!! Nu är den här bästsäljaren tillbaka igen. T-shirten som sålt slut på några minuter i varje släpp. Nu har vi beställt in ett större parti för att ni som vill ha den ska ha chansen att verkligen få hem den. Dock är den redan slut i XL/XXL (!) men M/L är även det perfekt för dig  som vill ha den som klännig.
För sista gången har det alltså kommit påfyllning av min första designkollektion ever. Det känns så sjukt fett att jag snart gått igenom en hel design-process från skiss till slutsålt liksom. Och hur bra det har gått. Jag hade aldrig vågat drömma om denna succé (och då är jag rejält bra på att drömma om succé – hahah).

Jag har just nu en tävling på min Instagram (som avslutas kl 18.00 idag) där du och 2 vänner kan vinna ett varsitt plagg ur min kollektion. Var med och tävla >HÄR!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sandra Lindahl - Min helg! Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *