ÄNTLIGEN HÅLLBARA NAGLAR

Här är mina förra naglar. Röda och ståtliga! De är drygt 3 veckor gamla. Mina naglar brukar vanligtvis ganska fort börja lossna från fästet (så har det varit hos alla salonger jag gått hos så inte bara nu) men senast jag var hos Anna sa hon att jag ”mååååste börja använda nagelolja”, så nu har jag gjort det – och vips! Naglarna ser ju som nya ut fast de är 3 veckor gamla. Helt otroligt! Jag kommer aldrig sluta använda nagellolja. Jag har den står i hallen nu så jag stryker på ett lager på nagelbanden varje gång jag ska gå ut. Helt perfekt!
Men i vilket fall gjorde jag nya naglar idag. Det är ju bara härligt att de varit fina hela perioden. Goals!

Här är mina nya naglar. Vi tog flera olika nyanser av rosa, beige och brun som grund och sedan la Anna på ett lager av småkornigt guldglitter så det blev liksom metallic. Så fett ju – dock ganska svårt att få på bild. Ni får se sen på Insta Story i dagsljus.
Färgen i kanterna försvinner efter någon dag om ni undrar. Jag är supernöjd.

Kom till >>NagelAnna_

Next up: Fashion week! 

Posted in: BEAUTY

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Winter wonderland Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *