WILD AND FREE


T-SHIRT >STYLELEVEL
(20% discount on everything at Stylelevel with code ”lices.se”)

Heeej mina favvos! ÅH, jag mår så oerhört glaaad (förutom brutal mensvärk). Jag tog körkort igår (!!!!), har möte idag med Madlady angående framtiden (ni kan säkert lista ut om vad) och jag känner mig tillfreds och stressfri. Det är en magisk känsla.

Outfiten här över är från gårdagen. T-shirten som jag använder som klänning finns både i grå, vit och svart och är ett perfekt plagg för att få lager på lager känsla nu när det blir lite kallare. Tänk i höst med svarta jeans/leggings under och en lång svart kofta över + en fet röd pälsbomber över.

Ni har alltså 20% på ALLT (även REA) på >Stylelevel.com med koden ”lices.se”
så därför har jag samlat lite favoriter som påminner om outfiten jag skrev om här över:

T-SHIRT >HERE CARDIGAN >HERE LEGGINGS >HERE
CHOKER >HERE RED FEATHER JACKET >HERE
(20% discount on everything at Stylelevel with code ”lices.se”)

och kolla in den här jackan (den ligger på halva priset just nu!!)

VEGAN LEATHER JACKET >HERE
Min rabatt ”lices.se” fungerar även på denna trots att den redan är nedsatt!

jag tog största storleken för att få en schysst oversize-känsla

Posted in: OUTFITS

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Summer's here Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *