#IDEALOFSWEDEN AW17

SKIRT >MADLADY BOOTS >NAKD TOP >NAKD JACKET >NAKD
BELT >GUCCI HAIR STYLING >BRAID&BLOW

I fredags var det fest! >IdealofSweden slog på stort inför sin nya AW17 collection. Jag och Pauline gick dit tillsammans och njöt av bubbel och fantastiska blomsterarrangemang. Dessutom fick jag äntligen träffa talangfulla fotografen >Ellen Waldton som tog massor av fina bilder under kvällen.

Jag och fantastiska >Felicia Aveklew som äntligen flyttat upp till Stockholm. Välkommen gumman!

Pauline och jag med våra favoritskal från nya kollektionen.

 

Klicka >här för att komma till de nya skalen

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Events

You might also like

Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sandra Lindahl - Min helg! Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *