SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM

Jag får frågor dagligen i DM etc om hur jag lyckas ”hålla figuren”. Tidigare har jag blivit lite illa till mods och känt att det är tråkigt att så många strävar efter ett ideal som för de flesta inte är naturligt. Men nu har jag kommit fram till att detta är min chans att föregå med gott exempel. Jag bantar inte och tränar inte heller regelbundet men däremot så är jag, enligt mig själv, rätt duktig på att ta hälsosamma beslut i vardagen. Trots att detta varvas med champagne på event och chips med dipp till en spännande dokumentär.

Det viktiga för mig har varit att inte ha ”måsten” eller förbud.  Jag har inte bestämt att jag inte får äta vissa saker. Eller att jag måste träna 4 dagar i veckan. För mig är det viktigt att inte vara fånge i min egen kropp och så länge jag inte har förbud så är det relativt enkelt att göra hälsosamma val. Anser jag. Jag vill att jag och min kropp ska vara bästa vänner och vänner älskar varandra som de är och ställer inte orimliga krav på varandra.

Tidigare har jag snålat med vad jag köper men nu har jag kommit till en punkt där jag uppskattar att lägga pengar på ekologisk, hälsosam och välproducerad kost. Jag investerar i mig själv och min framtid! 

Här är lite tips för att hålla en hälsosammare livsstil: 

1. Fruktchips
Jag älskar godsaker. Efter maten och på kvällarna är suget som störst. Det är mysigt att sitta och pilla i sig någonting medan man kollar på TV eller sitter vid datorn. Då är det viktigt att hitta ett alternativ istället för exempelvis godis och potatischips. Ett sådant substitut är helt klart torkad frukt. Gott, sött och krispigt. I dessa chips är det inget adderat socker – bara 100% torkad frukt.

>>Kom till fruktchipsen HÄR (15% rabatt med koden LicesFSG)

2. Glutenfria bars.
Jag äter ofta eftersom jag blir hungrig fort efter jag ätit. Detta är antagligen resultatet av en hög ämnesomsättning (som även det hjälper till att hålla en så kallad figur). När jag får dessa energidippar mellan frukost-lunch-middag så har jag sett till att alltid ha en bar (eller kokt ägg) till hands. Dessa bars från Foodspring är dessutom glutenfira vilket är att föredra p.g.a min endometrios.
Inget adderat socker.

>>Kom till dessa bars HÄR (15% rabatt med koden LicesFSG)

3. 100% kokosvatten
Att dricka mycket är bra för kroppen. Det vet vi alla. Men att hitta alternativ som är gott OCH hälsosamt är inte det enklaste. Förr drack jag väldigt mycket Coca Cola light men nu är jag helt hooked på kokosvatten. Det återfuktar kroppen inifrån, ger bra energi, protein och smakar ljuvligt. Särskit gott är det att dricka med sugrör!!

>>Kom till kokosvattnet HÄR (15% rabatt med koden LicesFSG)

Hoppas du hittade någonting som inspirerar dig till hälsosammare alternativ <3 
Du har 15% på hela sortimentet hos >>Foodspring.com om du använder koden ”LICESFSG

Trevlig söndag!!

You might also like

Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min helg! Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *