CAMOED ALL UP

JACKET >>NAKD PANTS >>NAKD BAG SUPREME
SNEAKERS >>VANS LACES >>LUSH LACES TOP MISSGUIDED

Heeeej mina favvisar!!
Här är lite bilder från idag när jag och Mike var nere på stan en sväng. Jag har ju blivit helt hooked på att matcha mina skosnören med min outfit. Snacka om att det gör det lilla extra! Dessa militärmönstrade hittar ni hos Lush Laces >>HÄR.
Och sedan måste vi prata om mitt hååår. Jag har tvättat det en gång sedan jag färgade det (se videon hur jag färgade det >>HÄR) och nu är det sådär perfekt sockervaddsrosa. ÄLSKAR det!!!! Trevlig kväll! Puss!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sandra Lindahl - Min helg! Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *