SILVER BOMB

BOOTS >>NELLY SKIRT >>LOAVIES SWEATSHIRT >>CHAMPION JACKET >>NELLY
SILVER NECKLACE >>THE CLASSY SHOP GOLDEN NECKLACE >>SUPREME

Heeej finisar! Jag sitter och kikar på resor till Thailand över jul och nyår. Vore så skönt att åka dit i år igen. Förhoppningsvis följer även >Mike med så kan vi jobba lite medan vi är där.

ÅÅH! Jag kan inte säga nog många gånger hur glad jag är att min Youtube är igång på riktigt. Det är som om det legat och grott en ångest i mig för att jag inte tagit mig tid för den. Jag har alltid varit dålig på att ha is i magen och vill att allt ska hända NU-DIREKT-IGÅR. Jag har dock inte haft tid för planering, inspelning och regiering. Men den som väntar på något got… indeed. ÄR SÅ GLAD NU!!!!

Kom till kanalen >>HÄR!!
och om du är en sådan som inte brukar kolla på youtube-videos. Gör det nu ändå – ba! Och gilla! Och prenumerera! Jag blir sååå glad då. 

Posted in: OUTFITS

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Helgen med VG BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - älskling Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *