ATT VÅGA MER

Lydia: Alltså jag vill också vara som dig Lisa och kunna våga liksom det är as jobbigt när man väl vågar då kollar alla andra på en som om man är en utomjording såååå drygt har du något tips på hur man vågar mer???❤❤❤❤

Svar: Okej. Såhär är det. Känslan av att våga sitter inuti dig. Inte i andras reaktion. Att andra tittar på dig är ditt kvitto på att du gör något som andra inte vågar. Förstår du hur häftigt det är?! Ju mer du visar andra att du kör din grej, desto mindre kommer folk dessutom stirra. Våga vara du, det är det coolaste som finns och kommer stärka din självkänsla JÄTTEmycket. Lycka till! Jag tror på dig.

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Paulina Danielsson - Hjärnskakning Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Alexandra Nilsson - Älskar färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *