UNDIES >>HERE HEELS >>HERE CHOKER >>HERE
PHOTO: CHRISTIAN FANG

Heey mina favvisar! Jag sitter och jobbar lite medan >>Henna, mitt nya tillskott i Lices-teamet som stylar mitt hår, fönar och fixar. Det är fantastiskt att ha duktiga människor runt sig som fixar det jag är mindre bra på eller inte kan göra själv.

Igår var jag hos >>Anna typ hela dagen och fixade naglar, spraytan och nya 3D-fransar. Allt detta inför en inspelning för Swiss Clinic som jag har imorgon. Jag ska spela in två tutorials med hudvårdsrutiner och har fått instruktioner att se ”naturlig” ut. Därför har jag nu gjort allt för att hjälpa det naturliga på traven 😉 Hehehe…. PUSS!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - Kitchen aid Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *