UNDIES >>HERE HEELS >>HERE CHOKER >>HERE
PHOTO: CHRISTIAN FANG

Heey mina favvisar! Jag sitter och jobbar lite medan >>Henna, mitt nya tillskott i Lices-teamet som stylar mitt hår, fönar och fixar. Det är fantastiskt att ha duktiga människor runt sig som fixar det jag är mindre bra på eller inte kan göra själv.

Igår var jag hos >>Anna typ hela dagen och fixade naglar, spraytan och nya 3D-fransar. Allt detta inför en inspelning för Swiss Clinic som jag har imorgon. Jag ska spela in två tutorials med hudvårdsrutiner och har fått instruktioner att se ”naturlig” ut. Därför har jag nu gjort allt för att hjälpa det naturliga på traven 😉 Hehehe…. PUSS!

Posted in: OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *