YOU KNOW THE DRILL

SWEATER >>HERE

Godmorgon mina nyponrosor! Lördag!!
Jag ställde ingen klocka imorse men vaknade ändå till 8.30 och gick upp för att koka kaffe och sminka mig. Dessutom filmade jag min sminkrutin på Insta Story så ni kan se allt steg för steg och även köpa varje produkt då jag länkat allt.

Kom till min Instagram >>@Lices.se (det är den här länken du kan trycka på pappa om du vill se min Instagram – dock kan du inte se mina Story-videos på datorn så då får du låna mammas mobil).

Ikväll ska jag och mina tjejkompisar fira Ida som fyllde 24 i september. Vi ska ut och äta och sedan får vi se var denna regniga lördag tar oss… 🙂

Hoppas ni mår bra och om inte – ta reda på varför och gör något åt det. Vila, gör slut, säg upp dig, färga håret. You know the drill.

Love L

Posted in: BEAUTY, OUTFITS

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *