HEMMATRÄNING

I samarbete med Foodspring

Idag har jag gjort en lång Insta Story där jag berättar om hur jag tränar styrka hemma. Jag har på senaste tiden jag tappat inspirationen att gå till gymmet. Jag antar att det är en kombination av att jag vill jobba hela tiden och att vädret är så sunkigt. Men det är viktigt att lyssna på sin kropp och motivation och anpassa sig! 

I storyn visar jag er ett enkelt sätt att träna hemma med endast din kroppsvikt som verktyg. Dessutom delar jag med mig av vilka tillskott jag äter för att hålla formen och orka hålla igång! 

SE STORYN PÅ MIN INSTAGRAM STORY >>@LICES.SE

Med koden ”LicesFSG” får ni 15% på >>Foodspring.se. Bland annat tipsar jag om >>kokosolja i kaffet, >>protein med kokossmak och >>torkad-frukt-chips! 

Hoppas ni uppskattar att jag delar med mig av mer än stil och smink 😘

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - NEW HAIR Caroline Roxy - Pit stop at Steam Caroline Roxy - Blondie
  • Amanda

    Hej Lisa! Jag såg din insta-story på hur du tränar hemma ochdet fick mig faktiskt att komma igång igen! Träning har alltid varit ett jobbigt måste för mig och nu när jag pluggar passar det mig bäst att träna på gym på morgonen. Därför undrar jag om du har lust att berätta vad du gör på gymmet och kanske visa några övningar? För din kropp är så himla fint tränad, och jag har så dålig koll på vad jag ska göra. Har provat kolla på några träningsbloggar men tycker ingen är bra. Vore så roligt att få se! Massa kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *