GIRLS SUPPORT GIRLS

SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO ORANGE / ROSA CROPPAD HOODIE – GIRLS SUPPORT GIRLS / GUL CROPPAD HOODIE – GIRLS SUPPORT GIRLS / SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO GREY / CROPPAD SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO BLACK / CROPPAD SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO GREY / SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO YELLOW / SWEATSHIRT – CUTE BUT PSYCHO BLACK / ORANGE CROPPAD HOODIE – I WEAR HEELS / GUL CROPPAD HOODIE – I WEAR HEELS / SVART CROPPAD HOODIE – I WEAR HEELS / ROSA CROPPAD HOODIE – I WEAR HEELS

Heeeeey finisar! Jag sitter hos Rapunzel i Uppsala och håller på att ta ut mina 60cm och ska sätta in 40cm. Det är min naturliga längd och det ska bli spännande att se hur det känns. Jag längtar! Just nu sitter jag med blekning i hela hårbotten. Så det känns som hela hjärnan brinner upp. Men det är värt det!

Love L


This post contains adlinks from Adviral
Posted in: TIPS & TRENDS

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *